Biztonságban vannak a feltöltött képeim?
Igen. A feltöltött képeidet kizárólag a saját generálásaidhoz használjuk, és bármikor törölheted őket a Könyvtárból. Harmadik félnek nem adjuk át, és marketingcélra sem használjuk, kivéve, ha te ezt kifejezetten engedélyezed. Más emberről csak annak beleegyezésével tölthetsz fel képet. A részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.